Nieuw: meerjaren KNLTB ledenpas

Een opvallende aanpassing ten opzichte van eerdere ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterkte. In 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als legitimatie bij deelname aan competities en toernooien. Dat vereist ook aanpassing van het algemeen reglement en het competitie- en toernooireglement. Voor aanvang van de KNLTB Voorjaarscompetitie verschijnt er een nieuw Competitiereglement en een Toernooireglement waarin alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig staan uitgelegd.

 

Ga je competitie spelen en heb je nog geen MijnKNLTB account? Kijk dan hier hoe je een account aanmaakt.

 

Ten slotte geldt bij de meerjaren ledenpas dat ook de pasfoto twee jaar mee gaat. Dus reden te meer voor leden om voor deze pas een actuele foto te gebruiken. Indien je vorig jaar géén of een gedateerde foto op je spelerspas had en je wilt dit veranderen, stuur dan een actuele (pas)foto naar penningmeestertvtempo@gmail.com.

 

Belangrijk

De spelerspas geeft jou als lid o.a. toegang tot onze tennisbanen. Doordat er geen jaartal meer op de spelerspas staat kan deze niet meer 100% uitsluitsel geven of desbetreffende (nog) lid is van onze vereniging. Normaliter is het zo dat de spelerspas pas verstrekt wordt na het voldoen van de contributie. Het voldoen van de contributie wordt daarom ook het belangrijkste criterium als bewijs van lidmaatschap. Tevens blijft de verstrekte spelerspas eigendom van de vereniging en dient deze te worden ingeleverd bij het bestuur bij beëindiging van het lidmaatschap.