Clubkampioenschappen 2018 - Schrijf je in voor 6 juli!

De clubkampioenschappen senioren (≥ 16 jaar) komen er weer aan! Wil jij meedingen naar de felbegeerde titel "Clubkampioen TV Tempo 2018"? Schrijf je dan voor 6 juli a.s. in via tvtempowijlre@gmail.com en geef aan of je enkel en/of dubbel wil spelen. Graag bij inschrijving 5,- Euro (per categorie en per persoon) voldoen op rekening nummer NL49RABO 0158 8066 03, t.n.v. penningmeester TEMPO.

Nadat we de inschrijvingen hebben ontvangen, worden er kleine poules van 3 of 4 enkel- of dubbelspelers per poule gemaakt. Voor veel leden is het moeilijk om zich een week lang iedere avond vrij te maken om te tennissen en daarom kan iedereen net zoals vorig jaar zijn eigen wedstrijden inplannen. Om het makkelijker te maken willen we deze keer wel een planning maken voor wedstrijden op de vrijdagavonden. Als je op deze data niet kunt, dan bepaal je zelf wanneer je de wedstrijden wel gaat spelen. Dit kan gedurende de hele zomer, als ze maar uiterlijk 1 week voor de finales gespeeld zijn!! De finaledag staat vast, die vindt plaats op zondag 30 september.

De regels en het baan reglement voor het zelf spelen van de poule wedstrijden worden per mail doorgestuurd nadat de inschrijving gesloten is, dus na 
6 juli

 

We kijken uit naar een lekker drukke zomer, met veel sportiviteit op de banen en gezelligheid daaromheen en in de kantine!

Fijne tenniszomer,
De seniorencommissie